Privacybeleid

Keep it simple
Lees meer

Vier privacy beloftes

1. We beschermen uw persoonlijke informatie alsof het die van ons zijn.

2. Je persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.

3. We bewaren uw persoonlijke gegevens niet langer dan nodig is, zoals beschreven in dit beleid.

4. We delen uw persoonlijke gegevens nooit, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Welke persoonlijke informatie verwerkt Donect?

Om uw overeenkomst die u met ons aangaat uit te voeren, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig;

Naam en adresgegevens

Uw naam wordt opgeslagen omdat wij u liever niet aanspreken met uw klantnummer. Uw adres en woonplaats hebben wij onder meer nodig om facturen op te maken, contact met u op te nemen of langs te komen.

Bedrijfsinformatie

Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is fijn. Daarom vragen wij u om uw (bedrijfs) naam en vestigingsadres in te vullen wanneer u als bedrijf onze diensten afneemt.

Emailadres

Wij slaan uw e-mailadres op zodat het mogelijk is om u belangrijke berichten over uw bestelling of account te sturen.

Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer om in geval van nood contact met u op te nemen of om uw input te vragen.

IP-adres

We bewaren het IP-adres zo lang als nodig is in een logbestand. Elke keer dat iemand deze website opent, wordt het IP-adres opgeslagen.

Betalingsinformatie

Betaalgegevens – zoals uw creditcardgegevens – en uw rekeningnummer en uw naam als rekeninghouder bewaren wij na een succesvolle bestelling. Onze bank maakt ook gebruik van andere partijen, zoals creditcardmaatschappijen, om uw betalingen te verwerken. Bij een bestelling maken we zowel een uniek offertenummer als factuurnummer aan die aan uw account zijn gekoppeld.

Overige gegevens die door Donect worden verwerkt

Ook verzamelen wij enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor het uitvoeren van een overeenkomst. Dit doen wij op basis van een gerechtvaardigd belang of met uw toestemming. Het betreft de volgende gegevens;

Werkgerelateerde persoonlijke informatie

Als je bij ons solliciteert, willen we natuurlijk graag weten wat je te bieden hebt. Dit controleren wij aan de hand van je cv, motivatiebrief, portfolio of ingediende sollicitatieopdracht. Wij zullen uw persoonsgegevens binnen 3 maanden verwijderen voor het geval u helaas niet wordt aangenomen.

Cookies (yum)

Een aantal van de hierboven genoemde persoonsgegevens in combinatie met de door ons geplaatste cookies maken het voor ons mogelijk om te zien hoe u onze website en diensten gebruikt en waar uw interesses liggen. Zo kunnen we onze website en dienstverlening beter afstemmen op uw smaak. De toestemming die u heeft gegeven voor het plaatsen van cookies kunt u te allen tijde weer intrekken. Klik hier om uw cookies te verwijderen.

Serverlogs

Als u gebruik maakt van onze diensten, slaan wij automatisch enkele gegevens over uw verbinding met onze servers op in zogenaamde serverlogs. Denk aan uw IP-adres, browserversie en het tijdstip van uw bezoek. We gebruiken de gegevens in deze logs om fouten op onze systemen op te lossen en mensen die ons netwerk in gevaar brengen op te sporen en hiertegen maatregelen te nemen.

Overige persoonlijke gegevens

Het komt wel eens voor dat we aanvullende persoonsgegevens ontvangen via supporttickets, social media berichten of via e-mailberichten waar we niet om hebben gevraagd. Als we deze persoonsgegevens niet nodig hebben om u verder te helpen, zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

Waarom we uw gegevens verwerken

  • het verlenen van toegang tot onze website en diensten, zodat u bijvoorbeeld uw facturen in ons portaal kunt inzien
  • het laten werken van handige functionaliteiten op onze website, bijvoorbeeld het opslaan van uw taalvoorkeur;
  • het aangaan en uitvoeren van uw overeenkomst met ons, zodat wij weten op welke diensten u recht heeft;
  • contact met u opnemen, bijvoorbeeld om u te helpen bij een probleem dat u tegenkomt;
  • het behandelen van uw klacht, voor een langdurige en gelukkige relatie;
  • het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich voordoet als u;
  • het afhandelen van reacties op onze vacatures, zodat wij beter weten of jij de juiste match bent.

Na het verkrijgen van uw toestemming gebruiken wij uw persoonsgegevens ook voor:

  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina’s beter ontworpen moeten worden;
  • het verbeteren en evalueren van onze website en dienstverlening, zodat we bijvoorbeeld weten welke nieuwe functionaliteiten je graag in onze dienstverlening terug zou willen zien;

Wij zullen uw persoonsgegevens niet gebruiken voor andere doeleinden dan hierboven besproken, tenzij u vooraf toestemming heeft gegeven of wij hier wettelijk toe verplicht zijn.

 

Beveiliging en derden

Beveiliging

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij ervoor dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot uw gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast gebruiken wij SSL-certificaten voor een veilige overdracht van uw gegevens en uw communicatie met ons.

Websites van derden

Onze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van anderen waarnaar wij doorlinken. Wij kunnen natuurlijk niet zien of zij net zo goed met uw gegevens omgaan als wij. Komt u op een website van een ander bedrijf terecht, vergeet dan niet hun privacy- en cookieverklaring goed te lezen voordat u uw persoonsgegevens deelt.

Uw privacy en derde partijen

We verkopen uw gegevens NIET, maar we delen ze wel met een aantal derde partijen;

Om onze diensten en / of websites te verbeteren

We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe goed een nieuwe productpagina je aanspreekt. Hiervoor maken wij onder meer gebruik van het Amerikaanse Google Analytics, waarmee wij een bewerkersovereenkomst hebben gesloten. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vindt u in Google’s privacybeleid .

Om met je te chatten

Wij gebruiken software van Tawk om via onze websites met u te communiceren, zodat u direct contact met ons kunt opnemen. Meer informatie over gegevensverwerking door Tawk vindt u in Tawk’s privacybeleid

Om te voldoen aan de wet

Een claim van de politie of andere overheidsinstanties kan ons ertoe dwingen uw gegevens met die partijen te delen.

Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer om in geval van nood contact met u op te nemen of om uw input te vragen.

IP-adres

We bewaren het IP-adres zo lang als nodig is in een logbestand. Elke keer dat iemand deze website opent, wordt het IP-adres opgeslagen.

Betalingsinformatie

Betaalgegevens – zoals uw creditcardgegevens – en uw rekeningnummer en uw naam als rekeninghouder bewaren wij na een succesvolle bestelling. Onze bank maakt ook gebruik van andere partijen, zoals creditcardmaatschappijen, om uw betalingen te verwerken. Bij een bestelling maken we zowel een uniek offertenummer als factuurnummer aan die aan uw account zijn gekoppeld.

Uw rechten

Als gebruiker van onze website en diensten beschikt u over enkele nuttige privacyrechten. U kunt ons bijvoorbeeld vragen om inzage, correctie, verplaatsing of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te verzoeken om de verdere verwerking van uw persoonsgegevens tijdelijk op te schorten of hier zelfs bezwaar tegen te maken.

Wil je van deze rechten gebruik maken of er meer over weten, neem dan contact met ons op via onze portal of mail naar [email protected]

Om niet zomaar aan de verkeerde persoonsgegevens te sleutelen, kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren door een bericht te sturen vanuit uw portal.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen als u geen gebruik wilt maken van een van uw privacyrechten, maar een klacht wilt indienen over iets waar u niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om u te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.

Contact details;

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op;

Bedrijfsnaam: Donect Maatschap

Adres: Woudrichemstraat 103 6844 GH, Arnhem

E-mailadres: [email protected]

Kamer van Koophandel: 76936651

Open chat
Vragen?
Hallo 👋
Hoe kunnen we u van dienst zijn?